Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΟΚ : ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΚΑΤΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΚΙΤΣ...



Ο Κάτσε επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και χαιρέτησε όλους τους συμπαίκτες του εκτός από τον Βούκιτς καθώς ο Σέρβος του γύρισε την πλάτη.
Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έζησε τον πόλεμο στο Κόσσοβο και δεν ήταν και ότι καλύτερο για αυτόν να δει τον Έργκους Κάτσε με τη φανέλα του UCK.

Ο Αλβανός μέσος του δικεφάλου στην προπόνηση της Δευτέρας πήγε στην αίθουσα μασάζ που ήταν ο Βούκιτς για να του ζητήσει συγνώμη και να του αναφέρει πως πραγματικά δεν γνώριζε τι φορούσε.
Ο Σέρβος φορ, όπως αναφέρει η Live Sport, τότε του έδωσε τη συμβουλή του, αναφέροντας: «Συγνώμη δε χρειάζεται να ζητήσεις από εμένα, αλλά από τον εαυτό σου που κινδυνεύει να μείνει χωρίς καριέρα. Είσαι νεαρός και θα πρέπει να παίζεις και όχι να μιλάς. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου» είπε ο Βούκιτς και το θέμα μεταξύ των δύο θεωρείται λήξαν.

ΠΗΓΉ : GAZZETA

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΣΤΕΦΕΝΣ 

Την ώρα που άπαντες στον ΠΑΟΚ περιμένουν την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη για τον Έργκους Κάτσε, αποκαλύπτουμε ποια είναι γνώμη του προπονητή της ομάδας, Χουμπ Στέφενς για το πολύκροτο θέμα.
Ο Ολλανδός τεχνικός, λοιπόν, είναι αντίθετος με το "φάγωμα" του Αλβανού μέσου, ενώ διαφωνεί και με τη λύση του "ψυγείου". Ο Στέφενς πιστεύει ότι πρέπει να δοθεί μιαδεύτερη ευκαιρία στον Κάτσε επειδή νέος και αρκετά ταλαντούχος ποδοσφαιριστής.
Το σκέφτεται κι αλλιώς, όμως, ο έμπειρος κόουτς. Ο Στέφενς βάζει πάνω απ΄ όλα το αγωνιστικό συμφέρον του ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός βλέπει πως με μόνο δύο παίκτες στα κεντρικά χαφ (Τζιόλη – Λάζαρ) δεν μπορεί να βγει η χρονιά σε Σούπερ Λίγκα και Γιουρόπα Λιγκ και γι΄ αυτό λέει "όχι" στη "θυσία" του Κάτσε.
Η παρουσία του Αλβανού μέσου στο ρόστερ της ομάδας θεωρείται από τον Στέφενς πολύ σημαντική για τη συνέχεια, αφού ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζεται, ενώ οι Νίνης καιΛόρενς παίζουν δίπλα στον αμυντικό χαφ αναγκαστικά. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ πιστεύει ότι ο Κάτσε έχει διαφορετικό στυλ παιχνιδιού που "κολλάει" στην 11άδα της ομάδας και μπορεί να προσφέρει πολλά.
πηγή : Sportdog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου